Grafisk design

Et firmas grafiske designlinje skal afspejles i alt hvad der sendes eller udleveres til kunderne – det gælder lige fra brevpapir og kuverter til reklameartikler. Det kan Spectrum hjælpe dit firma med at få overblik og styr på – lad det komme an på en prøve – saml lidt af jeres materiale sammen og send det eller kom forbi, så kan vi sammen gennemgå materialet – jeg kommer selvfølgelig også gerne på besøg hos jer.

Dit firmas image hos kunder og kolleger hænger for en stor del sammen med det brochuremateriale, du udleverer. Det behøver ikke være store 48 siders brochurer – en 4-sidet kan være lige så god, når bare den udtrykker den kvalitet, dit firma står for.

Logo
Et logo skal være tidsvarende og genkendeligt. Fra tid til anden kan det være nødvendigt at tilrette logoet til tiden – det kan være, farven skal ændres, eller det skal gå fra at være sort til at sætte lidt farve på.

Brevpapir og formularer
Nogle firmaer printer selv deres brevpapir. Det er for det meste uhensigtsmæssigt, da der kun benyttes en enkelt eller to farvepatroner, og derfor er er et stort spild. Brevpapir og formularer kan laves i mange papirtyper: Med gennemslag, perforering, præg, huller og i mange gramvægte. Udformning af brevpapir og formularer skal være hensigtsmæssigt, så alle i firmaet og modtagere kan forstå det skrevne.

Visitkort
Firmaets visitkort kan udformes på mange måder – enkeltsidet, dobbeltsidet, falsede eller udstandsede – Spectrum giver gerne et bud på dit firmas visitkort og hvilket papir, det skal trykkes på.

Labels
Selvklæbende etiketter til f.eks. pakker eller til at sætte på brochurer kan fås i alle mulige størrelser og materialer. Det kan være papir eller folie, og de kan have alle mulige former, da standses ud – ring til os og hør nærmere om de mange muligheder.

Kuverter
Kuverter er et vidt begreb, men her kan Spectrum være behjælpelig med at rådgive for et korrekt valg. Vi samarbejder med trykkerier, der er specialister i kuverttryk, og derfor kan vi tilbyde den højeste kvalitet til rigtig fornuftige priser.

Diverse
Reklameartikler med tryk kan Spectrum levere til konkurrencedygtige priser – f.eks. kalendere, kuglepenne, lightere, t-shirts, skjorter, caps – ring og få en snak og et tilbud på dine reklameartikler.

Hvis dette har givet grund til spørgsmål, eller I gerne vil have et tilbud næste gang, I skal have lavet et genoptryk af noget af jeres nuværende materiale – så ring, eller kom forbi – så tager vi en snak om det. Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende for jer at få et tilbud fra Spectrum.

Du kan downloade vores forskellige foldere omkring tryksager m.m. under download.

Download

Download-ikoner-1

Download-ikoner-2

Download-ikoner-3

Download-ikoner-4